YES!!

Idag har Linn peppat Solö till sin första riktiga bugning!!! Bra Jobbat!!! Ser fantastiskt roligt ut, och jag är så glad för jag tror denna typ av betingning delvis gör mitt vackra popcorn lite mer kroppsmedveten, och dessutom är det verkligen bra för skallen på henne, tokiga lilla stjärna 😉

Inte hade jag sinnesnärvaro nog att få det på bild, men det fixar jag nästa gång, funderade vad bloggen då skulle få för bild och kom att tänka på en tokig bok jag fick en gång.

Jag fick den av min Kära Storasyster som tyvärr gick ur tiden på tok för tidigt. Hon var 8 år äldre än mej, hejjade alltid på mej och undrade intressanta saker om hur det gick för mej i alla tänkbara sammanhang. Jag fick boken en tid efter att jag fått min första ponny, och hela min “Min första-ponny-historia” är ganska egen då pappa bytte till sej en inte helt igenom barnvänlig gammal Ponny mot en ko med kalv ….hmm, iaf min storasyster som betydde enormt mycket för mej var betydligt mer road av böcker och att iaktta mäniskors ansträngningar än av hästar och hade hittat den här boken och tyckte hon hade slagit huvudet på spiken vad gällde mej o min Merries relation…. Det tyckte dock inte jag…. jag tog Mycket illa upp eftersom min bild av hästandet var så mycket romantiserat det kan vara av en tioårig tjej 🙂


Så här i efterhand vet jag ju att den där gamla ponnyn lärde mej enormt mycket, och hade syrran levt hade hon fortfarande hejjat på mitt hästande trots att hon själv inte skulle lägga massor av tid på ett husdjur… vem vet jag kanske tom kunde fått henne att försöka centrera sej *klurar*. Och, jag är glad att Min Solö har hittat Linn, jag tror de lär sej mycket av varandra de också, du ska få låna den där knasiga boken <3 Kram på er, mina goa tokstollar!