Jaa, härliga ljus ger så mkt hästtid, men ofta blir det seena kvällar! Solnedgången var så vacker fast det inte syns på bilden, jag stod vid brandbrunnen och tänkte att fyrhjuling, brandbrunn och solnedgång det är braoha-saker för mej det!
Idag har det anlänt en ny träningshäst hit, en Haflingerdam, det ska bli så spännande, så igår fick solö prova på att vara handhäst igen för att gå hem från sommarhagen (Nej inte uppskattat, men så får det bli för att motta nykomlingen), och trots att det var läänge sedan skötte hon sej exemplariskt!
Linn har skaffat ett ridflugtäcke, ingen tokig ide, för det är synd om de med alla flugor som kommer nu 🙁 Kilja behöver hjälp på alla sätt hon kan få stackaren så henne bäddar vi in i salvor och täcke. Barnen fick massor av hästtid i helgen och Tyra trivs som handen i handsken <3

Nästa vecka blir det lektioner i Algutsrum Häng på vetja!!

Mer tider och priser osv : www.centreramera.se