Vilken midsommarafton det blev tillslut, vi hade sol i stort sett hela dagen på Öland! Hästarna fick ledigt eftersom vi var bortbjudna till Goda vänner i Hulterstad i år! God mat, dans, stång och jordgubbar såklart. Dagen bjöd också på lite nostalgi då Maria och Micke kunde bjuda på tur i balvagn!! många turer jag åkt i de här skramliga vagnarna fulla med hö när jag var liten, klart det känns fint att mina barn får prova också, trots att nästan inga bönder längre kör hö på det viset! Turen gick nedåt Sjögatan så på sjöängen blev det kubb och snacks, och just det ett besök på finaste utedasset jag någonsin sett!!
Idag för två år sedan föddes lilla Gusa, tänk så stor hon har blivit, det året var det midsommarafton den 21 Juni så det var en fin överraskning midsommaraftons morgon!
Idag har vädret varit sämre, men jag har fått ut både Veisla och Alva en tur i alla fall. Alva och jag tog hela gatan utan sällskap idag, och hon fick lov till att rulla över i galopp några steg. Det går, om än aningen vingligt och inte särskilt kontrollerat, men framåtbjudningen känns viktigast! Annars så jobbar vi många småstunder för att hitta hela kroppen och hoppas på att få lite mjukhet ur det. Tisdag och torsdag lär bli hästdagar, då dagmamma Jennie har lediga dagar 🙂 Någon som vill ha lektion så hojta till!